SIJAINTI JA YHTEYDET

Huolintatalo sijaitsee Helsingissä Pasilankadun ja Palkkatilanportin kulmauksessa. Se on Länsi-Pasilan eteläisin toimistorakennus. Talosta etelään ovat Auroran sairaala ja Eläintarhan urheilukenttä. Lännessä alkaa Keskuspuisto. Idässä ja pohjoisessa näkyvät Itä-Pasilan toimistot, Pasilan rautatieasema ja ratapiha-alue, jolle aikanaan valmistuu nk. Keski-Pasilan alue. Pasilan palveluvarustus on keskustatasoinen.

Sijainti on erinomainen ruuhkakeskustan ulkopuolella Keskuspuiston ja Eläintarhan välittömässä tuntumassa: Huolintatalosta pääsee noin 15 minuutissa junalla, autolla ja raitiovaunulla kaupungin keskustaan. Lentokentälle matka kestää 20-25 minuuttia. Pasilan rautatieasema on viiden minuutin kävelymatkan päässä.

LIIKENNEYHTEYDET

Junat. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 800 m kävelymatka Huolintatalolle.

Raitiovaunut. Linjat 2 ja 2H pysähtyvät aivan talon vieressä. Aikataulut Reittioppaassa.

Bussit. Lähimmät bussipysäkit ovat Maistraatinportti ja Palkkatilanportti aivan Huolintatalon vieressä. Aikataulut Reittioppaassa.

Huolintatalo

Etusivu - Huolintatalo

Huolintatalo valmistui vuonna 1982 Länsi-Pasilaan Helsinkiin. Sen rakennutti kaupan ja merenkulun parissa vuonna 1886 yritystoimintansa aloittanut John Nurminen Oy jonka silloisesta päätoimialasta talo sai nimensä. Vuosien varrella talossa on ollut useita pitkäaikaisia vuokralaisia. Käyttäjät ovat arvostaneet kokoustamiseen ja virkistymiseen soveltuvia tiloja. Toimistotilat on suunniteltu tehokkaiksi ja muunneltaviksi, ja sijainti on erinomainen.

Huolintatalo on tasokas ja viihtyisä toimistorakennus, josta löytyvät toimivat tilat, korkealaatuinen henkilöstöravintola ja ainutlaatuinen merellinen ilmapiiri. Huolintatalon aulassa, neuvottelutiloissa ja ruokalassa voi ihailla  John Nurmisen Säätiön kokoelmien helmiä. Esillä on meriantiikkia, antiikkikarttoja ja meriaiheista taidetta.

AJANKOHTAISTA

Vapaata toimistotilaa merenkulun perinteitä vaalivassa Huolintatalossa 

Huolintatalossa on nyt vuokrattavana n. 200 neliömetrin valoisa toimistotila talon toisesta kerroksesta. Vuokrattava tila on erinomaisessa kunnossa. Tervetuloa tutustumaan Huolintataloon!

Tiedustelut:
Toimitusjohtaja Niklas Sundelin
JN Uljas Oy
puh. +358 (0)40 824 2888
niklas.sundelin@johnnurminen.com

AULAPALVELUT

Huolintatalo
Pasilankatu 2
00240 Helsinki
Puh. 040 181 1490, 050 595 2484

Vastaanotto on avoinna klo 8-17

RAVINTOLA ANKKURI

Pasilankatu 2
1. kerros
Avoinna ma-pe klo 11-14
p. 050 359 9311
ankkuri.FMS.FI@sodexo.com
http://www.sodexo.fi/huolintatalo

LOUNAS

Lounas klo 11–13

","subscription_failed":"Ole hyv\u00e4 ja tarkista alla olevat kent\u00e4t ja varmista, ett\u00e4 olet antanut oikeat tiedot.","et_ab_log_nonce":"9d655cc458","fill_message":"T\u00e4yt\u00e4 seuraavat kent\u00e4t:","contact_error_message":"Haluaisin, ett\u00e4 seuraavat virheet korjataan:","invalid":"Virheellinen s\u00e4hk\u00f6postiosoite","captcha":"Captcha","prev":"Edellinen","previous":"Edellinen","next":"Seuraava","wrong_captcha":"Sy\u00f6tit v\u00e4\u00e4r\u00e4n numeron kuvavarmenteeseen.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"1","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"270","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"no","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; /* */